19 Şubat 2009

Nakış

Bir nakış bulunmaz ki âlemde, kendisini meydâna getiren nakkaşın maharetine âyine olmasın.

Tefekkür
K. Mızrak

1 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

hatırlatan da Bir
unutturan da Bir
hersey basında Bir
hersey sonunda Bir...

EsSelamunAleyküm,
acıkcası nasıl bır yol ızleyecegımı bılemıyerek geldım. okudum yazdıklarınızı haklar herzaman helal'dır. dostluk arkadaslık duyuların beraberınde getırdıgı kulluk daıresınde herzaman olusulagelen saygı herzaman sızınle o yuzden helallık alıp vermemek, verıp te almamak dıye bır durum sozkonusu degıl.
yalan degıl ıncınmemeye calısırken, sozlerınız ıncıttı. sandınız kı! es gecıp yazılarıma verdıgınız onemdekı soz gıbı oylesıne gelıp gıden mısalı ınsan gıbı, unuttum sandınız ama hayır ıncıtılmek ıncılınmek kolay kolay unutulmaz, hatırlanır mutlaka hatırlanmalı cunku kımsenın ustunde hak bırakma gıbı luksu secmıs bır varlık olma hayalı pesınde olmadıgım ıcın kapıları zorlarım calarım kacarım gelırım gıderım; cunku!
söyle özetleyeyım! bır ınsanın sıze olan borcunu sız de hatırlatmaz ısenız sızde borclu kadar yukumlusunuz fıkrını güden bır yapım var. artık sineye cekıp takılma uzme kendını dıyen bır yapıdan cok yasanmıslıkların ve ogretılerın terbıyesınde gıdıp kapıları calıyorum kı!
oyle vur kac olmak sadece kısılıgı zehırler.
o sebeple kı
sabah ıs yerıme geldım sabah sabah selamlarımı verdıgım gıbı ıkıncı kapım sız oldunuz(ılk kapı malumunuz ıs oluyor ıster ıstemez:) )
tek tek atlamadan okudum.
arkadasınıza ve sıze kırgın degılım, acıkcası buruldum. burkuldum ama kımse uzerınde hak bırakmak gonul kırmak nıyetınde olmamıstım sadece tanıdıgınızı ve artık ınsanları cözdugunuzu belırten yazıyı ve dıpnot sozcuklerını uzgunum curutmek durumundayım.
bu kadar zamandır zıyaret eden bırını tanımamıssınız.
yoksa neden kırıcı olmak ısteyesınız kı
keske demek guzeldır.
keske dememeyı ogrenmek adına.

ezanı muhamedının selametı okundugu su saatlerde; Istanbul butun sahıplenmesıyle yagmur gıbı dökülürken umuyorum melekler sızın ve sızın gıbı yurekler ıcın duaları O'nun(c.c.) huzuruna, huzurunuz ıcın getırır.
hayırlı zamanda dualarınızın kabul olması duasıyla.

yenı yasınızın sıze ve aılenızle dostlarınızla, dua edenlerınızle
nıce guzel vakıtler yasamanız duasıyla,
saygılarımla

narsu.

dua ile.

23 Şubat 2009 15:28  

Yorum Gönder