5 Nisan 2008

Bir, Merhaba..

"Yorumları okumak, eklediğiniz yazıyı okumak kadar hoşluk veriyor insana... Bu blog oku oku bitmez :). Yeniden merhaba..."

@ Hayâl

Şeklindeki
yorumunuzu henüz okudum.. ne talihiniz varmış ki; hemen de bir cevap yazıyorum :) 2 Mart Pazar gününden bu yana bloğumla ilgilenemedim.. cevap yazamadığım yorumlar var blogda :(

"Belki, Bir Gün." dediğinizi görünce üzüntü duymuştum.. ölüm gelecek bir gün, istemesek de ayrılacağız buralardan zaten.. o gün, yaşıyor olmadığımız 'dan bi haber ! kalacağız.. gibi geliyor bana:

Öyle ya, öldüğümüzü haber veremeyeceğiz. Bi(r) ihtimal bloğumuzla ilgilenen bir yakınımız çıkıp, ölüm haberimizi verir... ruhuna El Fatiha diyerek :) Evet evet.. birisine bu işi vasiyet edeyim :P ardımızdan fatihalar eksik olmasın de mi ama :)

Vaktim kısıtlı olması münasebetiyle kısa tutuyorumm efendim, malum; askeriz.. ve bir hafta sonu çarşı izni ile yetinmemiz gerekiyor.. .

Bu arada.. Nisan ayı içinde, bir sürpriz olmaz ise Kosova yolcusu olduğumu söylemekte bir problem görmüyorum :) Ümit ederim ki bir Barış Gücü Askeri olarak, memleketimi yurt dışında başarıyla ve mümkün mertebedeki bir fedakarlıkla temsil edebilirim inşâ Allah :)

Gidip dönmemek, gelip gör(e)memek var.. hakkınızı helal ediniz ;) Öyle veya böyle buralar, sizlere emanettir.. .

Pek Tabii ki
Kâzım Mızrak


[ Şuraya yazmışım: http://hayalheybesi.blogspot.com/ ]

2 Yorum:

Blogger Smart Learning Hub dedi ki...

Yolun açık olsun!

9 Nisan 2008 03:55  
Blogger Bâd-ı Sabâ dedi ki...

@ Compir

Teşekkür ederim sayın Compir ;) Duâlara ihtiyacımız vardır.. . ecmâin !

9 Nisan 2008 13:27  

Yorum Gönder