6 Mayıs 2007

Yâ Sabır

"Öyle zor bir zaman içinde
Bir ağır kelime bende

Girmedi mühürlü kalbe
Bana Nuh'un sabrı düştü

Anlatamadım kimseye
Bugün bana sabır düştü."

www.ilkadimdergisi.com

3 Yorum:

Blogger Vuslat...:) dedi ki...

slm. yazının devamını okudum çok hoş güzel ve ibretlikti sabır ve şükür cihetinde Rabbim istikamet nasip etsin. Şu son zamanlarda sabır benim ihtiyacım olan bişeydi tevafuk oldu oldu bence okumam boşa dememiş büyüklerimiz sabrın sonu selamettirdiye Aslında allah dostlarının büyük üsdatların hayatlarını oku yarak yaşantımıza yön vermek gerekir sabır boyutunda. Mevlam sizden razı olsun böyle hoş yazıları okumamıza vesile oldunuz Rabbim cümlemizi sabredenlerden eylesin amin. sevgi ve duaile kalın.

7 Mayıs 2007 22:55  
Blogger Bâd-ı Sabâ dedi ki...

@ Vuslat..

Sabr edip, çirkinlikten uzak kalmaya çabalıyoruz Rumeysa.. tefekkür edip hatalarımızı anlamaya çalışıyoruz.

Şükürler olsun bugünümüze,

Her birimiz bir dert sahibiyiz, bunda şüphe etmeyiniz.. bir artımız varsa, mutlaka bir eksiğimiz de vardır. İnşâ Allah gün gelir, sizin de dertleriniz sükut eder.

İsyan bir çıkış noktası olabiliyor, kimi zaman dönüş yolunu bulamıyoruz ama. Bu bakımdan aman dikkat diyorum, her konuda!

Mevlâ bizlerden râzı olsun diyorsanız, elbette bir itirazımız olmayacaktır. Kabulümüzdür..

Vesile olmuşuz, bizden bilinmiyor demek ki. Buna da şükür ;)

Duânıza âmîn diyerek mukabelede bulunuyorum efendim.. Sevginizi de acizâne bir tevazuyla kabul ediyoruz 'dur.

Huzûr, neşe sizinle beraber olsun.. .

8 Mayıs 2007 04:40  
Blogger Vuslat...:) dedi ki...

Duanıza amin diyorum Rabbim bizleri biçok şeyle imtihan ediyor bazan korkuyorum imtihanımı sabr edemeyip geçemicemdiye ama Mevlam bana verdigi duygular latifeler içerisinde ümit'de vermiş, çok şükür Bazan şu sözü çok çokça söyleyip uygulamaya çalışırım. (Güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır)ve ruhuma binebzede olsun huzur gelir. huzur ve neşe inşaallah sizlerle hep beraber bizlerle olsun. Yüzünüzden tebehsüm gönlünüzden ve dilinizde hakikat damlaları eksik olmasın... :)

8 Mayıs 2007 11:10  

Yorum Gönder