21 Ağustos 2007

Evrim, mevrim..

@ Kubio

Estağfirullah.. sevilmek neyimize be abi :( ben almıyım.. . hüs-ü zan buyurduğunuz sebebiyle teşekkür ederim, Allah râzı olsun.. . Kendime sevilmeyi yakıştıramıyorum.. ama ne yalan söylim, duyması da bi(r) güzel oluyor hani.. insan mutlumsulaşıyor biraz. Sağol.. .

* * *

@ Nomatik

Sana İslâmiyet'i anlatamayanlarda kabahat yok değil.. ama, bu işlere kafan da basmıyo galiba. Akıl diye bir terazi var, tart be hemşerim.

Ölecen işte.. daha ne! Dünya dediğin; yiyip içip vuruşma yeri değildir. Bir gün gelir giyersin kefeni.. mahkeme-i kübra kurulunca karşına, o zaman anayasa mahkemesi de vız gelir.

Bu millete din düşmanlığı yapmayın.. . rasyonel düşünün, yok evrim mevrim; şuurlu bir yaratılış var..

En basitiyle doğadaki simetri de bunun bir delilidir. Rastgele tesadüfler ile mi dünya'ya teşrif ettiğini sanıyorsun sen; sor babana da, anlatsın.

[ Şuraya yazmışım: http://kubio.wordpress.com/ ]

1 Yorum:

Blogger Bâd-ı Sabâ dedi ki...

#

Posta içeriğinde.. sayın Nomatik 'e yazılan mezkur cevap, şu yazıyı muhatap alarak yazılmıştır..

* * *

Şu yazı:

"wordpress.com ‘un kapatılma sebebini ben size söyleyeyim. Bazı insanlar islam karşıtı subdomainler açmışlardı. Eh neredeyse artık Türk İslam Cumhuriyeti haline geldiğimiz için kapatılması değil, kapatılMaMası anormal olurdu.
Üstelik sadece mahkeme kararıyla bile değil, Arap telekom’un kendi kararıyla “islamiyet gerçeklerini” anlatan bir sürü site mahkeme kararı bile olmadan kapatıldı.
Mesela kuranın orijinalinin ve sonraki birkaç versiyonlarının müslümanların kendi elleriyle defalarca yakıldığını, şu anda hiçbir yerde orijinali olmadığını veya islam peygamberinin kaç tane karısı olduğunu, kaç kölesi ve kaç cariyesi olduğunu isimleriyle birlikte islami kaynaklardan ve kurandan anlatan siteler kapatıldı.
Kurandaki islam peygamberinin cinsel hayatına torpil geçen ayetleri gösteren siteler kapatıldı.
İslamda ganimet nedir, cariye ne demektir, köle nedir? bunlar nasıl elde edilir? bunları anlatan siteler kapatıldı.
Kurandaki matematik hatalarını gösteren siteler kapatıldı.
Kurandaki kadın haklarını gösteren siteler kapatıldı.

Bunlar daha iyi günleriniz. Bu din denen şeyin ne olduğunu bile bilmeden böyle imamlara oy verirseniz başınıza gelecek öyle çok şey var ki; ama zaten bunların hepsini siz zaten çoktan hak ettiniz.
Yakında giriş sayfasında “allah-u ekber” yazmayan bütün siteleri kapatırlarsa hiç şaşırmayın. Hak etmedik filan da demeyin.
Bilim yerine; ruhlarla, perilerle, cinlerle, fallarla, ermişlerle, dervişlerle vakit geçiren halklar bunlardan çok daha fazlasını hak ederler.
Mayo giyip denize giremeyeceğiniz günlerinizi hasretle bekliyorum.
Kadınların çarşafa girmelerini, miras ve şahitlik haklarının yarıya inmesini heyecanla bekliyorum.
Flört dediğiniz şeye islamda ve kuranda ne ceza verildiğini görmenizi değil, yaşamanızı bir an evvel bekliyorum.
Eskiden üzülüyordum ama şimdi inanın ki sizin adınıza çok seviniyorum. Umarım bir dahaki seçimlerde AKP imam örgütü yüzde 70 oy alır, kalan yüzde 30 u da fazilet partisi alır.
Umarım bir gün Fetullah Gülen, cumhurbaşkanınız, Harun Yahya (Cinci hoca Adnan Oktar) başbakanınız, Cüppeli Ahmet hoca da dışişleri bakanınız olur.
Bakalım o zaman islamda flört mü varmış? Yoksa çarşaf mı varmış, Kızlı erkekli bodrumda diskoya gitmek mi varmış yoksa haremlik selamlık mı varmış görürsünüz.
Şimdiden yeni düzeniniz hayırlı uğurlu olsun."


* * *

Posta içeriğinde, alıntıyı yaptığım sayfanın adresi mevcuttur.

Bilginize,

21 Ağustos 2007 03:59  

Yorum Gönder