10 Şubat 2007

Eskimez Ezgiler Projesi

Link: Eskimez Ezgiler ProjesiEskimez ezgiler fikri bir gün her zamanki gibi playlistimde ezgiler ardı ardına çalarken akla gelen ve küçük bir derleme ile meydana çıkmış bir projedir. Şimdilik son derece özelliği düşük bir alanda host edildiği için ayın ortasında trafik limiti dolup kapanması muhtemel olan bu projenin ileride kendi domaini altında daha da geliştirilerek devam ettirilmesi düşünülmektedir.

GöLgE

Kaynak: http://www.falanfilan.org/eskimez-ezgiler-projesi/

3 Yorum:

Blogger Bâd-ı Sabâ dedi ki...

Lütfen bilginize,

İlgili projenin tarafımızla ilgisi alakası yoktur, posta içeriğindeki metin GöLgE tarafından hazırlanmıştır.

Kendisine projenin tanıtımı konusunda destek olmak istedik.. inşâ Allah düşündüğü gibi kaliteli ve bizler için yararlı bir tasarıma hayat kazandırır.

Saygılarımla,

10 Şubat 2007 01:23  
Anonymous Adsız dedi ki...

bannerın yeşili noldu ? o yeşil popu simgeliyordu :p

şaka bi yana teşekkür ederim desteğiniz için.inşallah muvaffak oluruz.

10 Şubat 2007 11:50  
Blogger Bâd-ı Sabâ dedi ki...

Merhaba Gölge, hoşgeldin..

Yeşil veya kırmızı, ya da turuncu.. benim düşündüğüm esas ayrıntı çok sesliliğe açılan bri kapıyı tesis etmek yönündeydi.. Belki camiada fosforlu yeşili beğenmeyen olur.. haydi buyrun öyleyse elimizde turuncusu da var diyebiliriz :)

Sizin logoyu beğenmiyor değildim efendim, dediğim gibi çok seslilik veya başka bir tabirle çok yönlülük iyidir ;) eğer kabul görmezse fikir mimarı olarak önerilerinizi değerlenndirmeye açığız, biliniz.

Diğer yönden, web sayfamın tasarımı ile ilgili renk tonlarını tercih etmekle sorumluyum :) misafirlerim için en güzelini düşünürüm her zaman, aklım iradem erdiğince ve gücüm yettiğince :)

Âmin..

Saygılarımla,

10 Şubat 2007 17:23  

Yorum Gönder