7 Mart 2011

Cennette ne istersin diye sordum kendime bugün, o sırada babam ve annemin de içinde bulunduğu bir vasıta ile evimize gidiyorduk. Vasıtanın içinde babam, annem ve ben vardık. Babam direksiyonun başında, ben de cam kenarına kurulmuş sözde dışarıyı seyrediyordum. Ama öyle bir dalmışım ki, sanki zaman durmuştu. Evet, cennette ne isterdin Kazım.? Kalbimden geçen cevap şuydu, mümkünse hiç bir şey.!

10 Yorum:

Anonymous Adsız dedi ki...

:(

9 Mart 2011 01:09  
Anonymous Adsız dedi ki...

senin o hayran olduğumm, eli direksiyon tutan babana, annene ve hatta evine doğru yol alan kuban olduğum, sevdiğim, ben gibi tüm gurbet yolcularına: bu can feda olsun..

öyle bir sevgi ki bu "cennete ne istersin" diye sorulduğunda: cemalini göster bu sevdiklerime. arkada kalıp aralarından da olsa görebilme ihtimalimden bile vazgeçecek kadar büyük bir sevgi bu.
bilirim: bu gurbet yolcuları evine didebilmek için çok zaman sarfedip, çaba harcadı.. ben gibi tembel, tembel yatıp önüne gelen arabaya atlayıp yola devam etmedi.
bilirsin rabbim: şu an ki ruh halimi.. öyle içten bir duyguyla bunu senden talep ediyorum ki bunu senden başka kimse daha iyi bilemez.. senden uzak olma ihtimalini göz önünde tutmayarak kabul eyle duamı ne olur.!

9 Mart 2011 11:36  
Anonymous Adsız dedi ki...

kazım bey o direksiyonu kulanırken baban yorulmadı mı? direksiyonu ara,sıra sana da vermedi mi?nasıl olsa öğretmiştir baban sana dadireksiyon kullanım şeklini..:)baban ister eğer; ben gibi babanı çok yorma.. :(

9 Mart 2011 12:10  
Anonymous Adsız dedi ki...

"ister" yerine ister ise olacaktı..

9 Mart 2011 12:12  
Blogger Bâd-ı Sabâ dedi ki...

Estağfirullah..!

10 Mart 2011 12:56  
Blogger Bâd-ı Sabâ dedi ki...

Arabayı benim de kullandığım zamanlar oluyor Adsız, yâni düşündüğün gibi değil.

10 Mart 2011 16:17  
Blogger Bâd-ı Sabâ dedi ki...

Bir de o gün öyle bir ruh hâlindeydim ki, o an zaman durmuştu sanki benim için, eve nasıl ne zaman geldiğimizi bilemedim.

Zaman zaman oluyor, hiç bir şey istemiyorum, varlığın ya da yokluğun dünün bugünün yarının bir anlamı kalmıyor benim için.

10 Mart 2011 16:20  
Blogger Bâd-ı Sabâ dedi ki...

..ve, yine Sabır.!

10 Mart 2011 16:20  
Anonymous Adsız dedi ki...

gerçi soru cennette ne ister diyor ama ben evvela firdevsi istiyorum Allah rasulunun öğrettiği gibi o firdevski cennetin en üstü .....
sonra inş nimetler orada zaten var
Orada nefsin her istediği var
@zinnureyn..

30 Mart 2011 19:38  
Blogger Bâd-ı Sabâ dedi ki...

Belki bir gün cennetin nasıl bir yer olduğunu görebiliriz Zinnureyn, inşâ Allah c.c. öyle bir yer vardır; güzel insanlar için.!

2 Nisan 2011 05:17  

Yorum Gönder