30 Nisan 2007

Başörtüsü Hakkında Münâzara

Hz. Muhammet' in fahişelik yapan kadınlar ve evli kadınların sokakta ayrılması için başlattığı bu uygulamanın

[ İtiraz ]

Algı olarak doğru kabul edilse bu ifade.. müslüman tebâ olarak, başı açıklara fahişe dememiz gerekir. Oysa böyle bişey yoktur.. bu hak kimsede yoktur.. o zamanlarda da yoktu.

Hz. Muhammed vahiy denilen ilim ile kendisine bildirilen Kur'an-ı Kerim den öteye bir söz söylememiştir âlimlerimiz.. onun ahlakı Kur'an-ı Kerim'di derler.

Bu münasebetle.. Hz. Muhammed fahişeler belli olsun diye böyle bir uygulama başlatmamıştır. Kur'an böyle emretmiştir. Amaç da fahişeler beli olsun diye değildir.

Olsa olsa.. kadını muhafaza etmek yönünde olabilir. Zira zinetlerinizi örtün meâlinde bir yaklaşım var. Yâni değerli olan varlığınızı alenen teşhir etmeyin !

* * *

Bu ülke de kaç kişi başörtüsü takamıyor, birkaç bin memur ve üniversite öğrencisi dışında?

[ İtiraz ]

Resim: Latife Hanım ve Mustafa Kemal AtatürkMuhterem dostum.. hangi ülkede yaşıyorsunuz siz.? Bir kaç bin memur öyle mi.? Ya algılamada bir sorun yaşıyorsunuz, veya görmek istediğiniz tabloyu burada okurlarınıza empoze ediyorsunuz.

Dediğiniz rakkam yanıltıcıdır.. zorlamaya gelince, korkarım sizin gibi düşünmek durumunda kalacağım. Tabi büyük bir kısmı için değil !

Başına örtü alıp.. poposunu açan zavallı kızlamızı gördükçe, medyanın ve modacıların bu konuda ne denli başarılı olduğunu kabullenmek durumunda kalıyorum.

Kadını bir mal gibi teşhir etme konusunda emin adımlarla ilerliyorlar. Feminist geçinen zavallı bayanlar açıklasınlar.. reklamlarda çıplak kadın objesinin kullanılması neye hizmet etmektedir acaba...

* * *

ben nasıl inanayım başörtüsünü savunanların samimiyetine şimdi

[ Telkin ]

resim: Başörtüsü Hakkında Münâzaraİnan inan :) başörtüsü kullanmayan bir bayan ile evlenmeyi düşünmüyorum meselâ ben.. bu konu benim için bir prensip. Tabi.. kafasının içi de dolu olacak. Bunu kapalı olduğu için söylemiyourm.. anne olacağı için söylüyorum.

Ama Nur Sertel gibi vehamet abideleri sayesinde.. kızlarımızın, üniversitelerde tahsil görme hürriyetinin önüne geçilmiştir.

Eğitimsiz diye bugün suçlanan müslümanlar.. dün ve bugün hâla üniversitelere alınmamaktadır. Bırakın öğrencileri bu dinazor zihniyet başörtülü annelerimizi dâhi mezuniyet törenlerine almamaktadır.

sayın Gaykedi.. gösterin insanlığınızı. Bu adalet mi, insanlık nerede kardeşim.. . bu kadar mı kalpler taşlaşmıştır.. .

Allah'a havale ediyorum bunların yedi seceresiniz.. bir de cumhuriyet mitingi yapıyorlar. Neymiş efendim, Çankaya 'da başörtülü istemiyorlarmış..

Bediüzzaman meâlen diyor ki: İnsan, öyle bir isdidada hamura sahiptir ki.. meleklerden de üstün bir mevkiye makama sahip olabilir. İşte böyle de, hayvanlardan daha da zelil bir duruma düşebilir.

Demokrasinin, Cumhuriyetin neresinde başörtülü bir bayan cumhurbaşkanı eşi olamaz diyor. İnsaf, insaf, insaf.... .

* * *

Haa bu arada ben kadının saçından tahrik olan bir kaç fetiş manyağı dışında erkek duymadım, duyan varsa yorumlara yazsın....

[ İtiraz ]

Muhterem dostum.. ben kadınların saçından etkilenmiyorum. Ama, rüzgarda püfür püfür salınan saçlarıyla bir bayan beni cezbediyor, cinsel yönden tahrik ediyor.

Sen çıkıp buna manyaklık diyeceksin diye, kendi erkekliğimi iknar etmeyeceğim.

Sen manyak diyorsun diye.. belki kimi kendisini ifade edemeyecek erkekler, yâ bu demek ki manyaklıkmış diyip kıvıracak erkekler olabilir.

Ama.. bir gerçek vardır ortada. Bu manyaklık değil, doğanın erkeğe ve kadına yüklediği bir cereyandır. Ateş ve barut bir arada durmaz muhterem.. durursa, bir kıvılcımla yangın çıkar.

Burada.. yine okurlarınızı yönlendirme var gibi, muhtemelen farkında da değilsinizdir.

Manyak, sapık, fetiş gibi ifadeleri kabul etmiyorum. Ben bir erkeğim, ve saçı omuzlarından aşağı dökülmüş bir bayan, hele hele en âlâ afrodizyak parfümlerden birisini de sürünmüş ise bir yağ gibi erir biterim.

Sizi bilemem.!

* * *

Zaten saç bir cinsel objeyse, kadında erkek saçından etkilenebilir, o zaman erkeklerin de başörtüsü takması gerek...

[ Tavsiye ]

Resim: Başörtüsü Hakkında MünâzaraAhh Gay kedi ahhh.. saç hiç cinsel obje olur mu :) değil tabi.. Peki ne cinsel bir obje..? Düşün bakalım..

Sen sabahları aynanın başına geçip, saçlarını taramıyor musun? Hatunlar, ayna başında yarım saat bir saat durup nasıl olmuş saçlarım diye bakınmıyorlar mı?

Kuaaför sektörü, saç boyaları, şampuan reklamları boşuna mı iş yapıyor.. demek saç cinsel bir obje değilmiş.. Hahh hahhh haaa :)

Seni bundan sonra saçlarını taramamaya davet ediyorum muhterem dostum.. bakalım partnerin seni beğenecek mi.. .

* * *

[ Netice ]

Muhterem dostum :) bitti bu yazı.. çok güldüm, Allah da seni güldürsün.

Bu arada.. başlığa da itiraz edeyim, öyle gideyim. Türban denilen şey, Hindistan 'da kullanılır aslında. Sonra birileri bu ifadeyi toplumumuza yamadı. Aslında başörtüsü demek daha uygun. Hem şeklen, hem de Türkçe'nin karşılığı olarak.

Google 'da bir arama yapın resimlerde.. Turban diye yazın, bir de Başörtüsü diye yazın.

Demek istediğimi anlayacaksınız.

Resim: Başörtüsü Hakkında MünâzaraBu arada.. bu yazımızı okuyan herkesten: Müslümanlığa saygı duymaya, ve hatta edebiyle ahlakıyla yaşamaya dâvet ediyorum. Müslümanlığı yanlış anlayan, tanıtan insanların arkasından gitmeyin. Anlatılanlar ile yetinmeyin.. inceleyin, araştırın.

Ayrıca.. hatalarımıza da işaret ederseniz memnun oluruz.

Saygılarımla,
Kâzım Mızrak


( Şuraya yazmışım: http://gaykedi.blogspot.com/2007/04/hz.html )

29 Nisan 2007

Ukbâ

Cennet ucuz değil.. Cehennem dâhi lüzumsuz değil.

Bediüzzaman

24 Nisan 2007

Heb Bana Deyu Deyu Ağlamayın

"sen sag gorusu, milliyetciligi ve dindarlari (ya da dini) kabul etsen bile onlar seni ve haklarini ne yazikk ki kabul etmiyorlar ki !"

@

Ben kabul etmiyorum meselâ ) yapılan doğru bir iş olsa, amenna.

Saygı duymaya.. ve anlamaya çalışıyorum sizin zevat 'ı. Ne de olsa.. inanç hürriyeti var, inanmak serbest :) diğer mesele de özel dairede cereyan ediyor.. bizi ilgilendirmez !

Yanlış olan şu:

Hem şuyum, hem de buyum diye arz-ı endam etmektir.

Hem üşüyorum diyeceksin.. hem de zemheri ayı çıplak gezeceksin.. işte buna şaşarım.

İnsanlar günahını özelinde yaşasınlar.. Taksim meydanında değil !

Diyorum,

* * *

Mustafa bey.. sizin taraftayım ;) aman haa, yıkılmayın.. . boş konuşmuyoruz.. bizim de bir bildiğimiz var hani :P

Sizi yanlış anlamış olabilme ihtimalim de var ama :)

* * *

Şimdi de reklamlar :D

Gerçekler ZAMAN 'la anlaşılır.

İyi seyirler herkese :)

* * *

Psikolojik rahatsızlık meselesi 'ne gelince. Hasta isen.. elbette başın ağrıyacaktır.

Aksi halde.. anlayamazsın yanlış yolda yürüdüğünü :) bu bir ikâz olsa gerek, dişin ağrıyorsa çürük demektir. Buradaki enfeksiyon, ileride bir kalp krizine zemin hazırlar.

Tatlı sahanındaki baklava da güzeldir.. yemesi keyif verir.. . ama haddini hududunu bilemezsen, aşırıya kaçarsan soluğu hastanede alırsın.

* * *

Bir de şu var:

Eller aya çıkıyor, biz hala aynı tas aynı hamam.. . canı sıkılan, kim vurduya gidiyor :))

Türk milleti zekidir, çalışkandır.. söylevini hatırlayalım. Aşalım bu kısır döngüleri.

Birileri başörtüsünü gündem haline getirdiği sürece.. sizin hak arama peşinde koşmanız biraz saçmalık olmuyormu ?

Madem ki adalet peşindesiniz.. karşınızda 'kilerin hakkına hukukuna da saygı duyun.

Siz can 'sınız da.. onlar patlıcan mı !!!

Aydın geçinen 'ler.. gelin pastayı ortadan bölelim. Heb bana deyu deyu ağlamayın... .. .

[ Şuraya yazmış 'ım: www.gaykedi.blogspot.com ]

23 Nisan 2007

Sanctuary - Secret Garden

Etiketler:

Usanç

@

- Nette şu sözün kökenini araştırıyordum..
- Beyaz lâle 'nin bile, siyah gölge 'si vardır.
- Karşıma şu söz çıktı,
- Evlilik bir kale gibidir. Dışardakiler oraya girmek için, içerdekiler de çıkmak için uğraşır dururlar.
-
- Bilinmeyen, merak uyandırıyor.. bilinen ise, usanç. Bunu da ben söylemişim )
-
- Tebrik ederiz.. Allah (cc) yollarını bir tutsun.
- Âmin,

[ Şuraya yazmışım ]

"Günlüğümden, Dahası ve Sonrası.."

ÖNSÖZ

Nereden çıktı bu yazma sevdası, neden engelleyemedim kendimi bilmiyorum. Başlarda geçici olduğundan emindim, defter ziyan etmemek için sayfalara yazıp yazıp kullanmadığım bir çantanın içine atıyordum.

Link: Günlüğümden, Dahası ve Sonrası - Anıl ÖzbekBir gün çantanın içini boşalttım, sayfalar ve birkaç ıvır daha döküldü. Başka bir gün olsaydı, bir göz atar, topunu buruşturup atardım. O gün, bu kadar uzatacağımı öngörememiştim. Hepsini bir ajandaya temize geçtim. Her geçen gün boş sayfalar azalıyordu.

Uzun süre kimseyle paylaşamadım şiirlerimi. Ketumdum çünkü. Kimseye söyleyemeyeceğim sırlarımı yazmıştım, kimsenin bilmesine gerek yoktu ve kimse bilmemeliydi. Her an yazdıklarımı imha edebilirdim. Öyle bir şey olsaydı kesin yakmayı tercih ederdim. Yapmadım. Böylesi daha yakıştı.

Kitap yazanların çoğu onu birine ithaf etmek ister. Bu değerli bir hediyedir. Ben de buradaki her satırı bana şiiri sevdiren ölümsüz "ölü şairlere" adıyorum, hepsini çok seviyorum.

Şiir kitabına önsöz olur mu? Bak daha bir sayfayı bitiremeden konuşacaklarımı tükettim. Önsöz mahiyetinde bir şiir mi yazsaydım?

Aslında söyleyeceklerim bitmedi de, buraya yazacaklarımın basitliğinin kitabın okur sayısını düşüreceğinden korkuyorum. Her şiirimin yazılış nedeni anlatmak isterim, biri sorsa.

Düzyazı burada biter.

ANIL ÖZBEK

[ Kaynak: http://anilozbek.blogspot.com/ ]

21 Nisan 2007

A'mâk-ı Hayal diyor ki..

Yürü, ey seyyah-ı avare yürü, durma yürü!
Koymasın rah-ı visalden seni ezyak-ı misal.

Bu bedayi, bu letaif, neme rüya ve hayal,
Yürü, ey zair-i biçare yürü, durma yürü!

Yürü ki, müzhet-i vuslatta teali göresin,
Yürü, aslında fena bul, budur etvar-ı kemal.

Yürü, alâyişi terk et içersin ke's-i visal,
Yürü ki, saha-i hîçîde tecelli göresin.

Serseriler 'e Tarih Yazdırılıyor ( Malatya Vak'ası )

@

Öncelikle Özkan bey'e değerli olduğuna kanaat getirdiğim düşüncelerini paylaştığu için teşekkür ederim.. ve olayı geniş açılı bir göz ile irdeleyen kardeşlerime.

At gözlüğünü kendisine yakıştıranlara da.. koskosa bir afferin !!!

Bir arkadaş.. lafı yapıştırmış, neymiş efendim.. müslümanlardan nefret ediyormuş :)) çok güldüm ya hu.. . sen müslüman görmemişsin hanım kardeşim.

Hiç, bir müslüman nefret edilesi olur mu yaa.. alnından öpersin o insanın.. . öyle bir sevgi, ve şefkat yumağıdır o kimse.. .

Sen değil tabi.. medya utansın.. yıllar yılı müslümanlığı Terörist bir eylem gibi lanse ede durdu.

Kızmak bir yana.. üzüldüm sözünüze :(( gülmemi boşver.. acınacak halimize gülüyorum.. salak salak... .

İslamiyeti, ve milliyetçiliği.. bu tür ucuz oyunlara alet edenlere de bravo !!! bakıyorum da işler tıkırında !!!!

Şimdi.. İstanbul 'daki.. sözde Cumhuriyet Mitingi olan.. Demokrasi haktanımazlığı gösterisine de üç beş adam gönderirsiniz siz...

Çalkala yavrum çalkala.. bu anadolu milletinden iyi ayran oluyor değil mi ?!

Kerkük yetmedi.. şimdi de Din savaşları !!!!

Provakasyonun gözünü sevem ben..

Gaykedi.. kardeşimm... yorumları okuduğum kadarıyla, bu kadar söz ile aya çıkılır.

Sen yolun neresindesin ;)

Görüşmek üzere, saygılarımla.. .

Kâzım Mızrak

* * *

Malatya

Olaya..Hristiyanların kendi içindeki bir hesaplaşması diyorum.

19, 20 yaşlarındaki üç beş serseri ile müslümanlık savunulmaz. Aklınızı başınıza alın.

Bu tarz oyunlara gelip.. milyonlarca, insanın hakkını hukukunu çiğniyorsunuz.

* * *

Şimdi de Reklamlar :P

http://sonpeygamber.info/

Selâm ve duâ ile,

[ Şuraya bi(r) bakın 'ız ]

20 Nisan 2007

Hamd

Resim: Elhamdülillah

Harun Yahya hakkında..

@

Harun Yahya müstear ismini kullanan Adnan Oktar.. yakinen olmasa da, uzaktan takip ettiğim bir kimsedir. Çalışmalarını beğeniyorum.. eğer, samimiyet de varsa işin içinde helal olsun derim.

Pek çok kişinin yan gelip yattığı şu zamanda, İslamiyet 'i anlatma, ve anlamak safhında yürümektedir.. insanın inandığı dava uğruna mücadele etmesi ne güzeldir.

Adâlet, doğruluk, dürüstlük vasıflarına itâatkar insanların Allah yardımcısı olsun.. aksi hâlde, yalanları gizli kalmasın.. .

Âmin,

[ Şuraya yazmışım ]

18 Nisan 2007

Ölümlü Gibi

@

Geçiyordum, uğradım..

Ve, merhaba demek istedim sadece.. bu iyi bişey olsa gerek, bak yaşadığını duyumsayacaksın.

Merhaba denilmediği saatler gelecek aklına.. kendini bir ölümlü gibi hissedip, bana kızacaksın.

Hiç işte,

[ Şuraya yazmışım ]

16 Nisan 2007

Hazine

Hayatta hic üzülmedim diyemem. Ne derinden acı çektim, ne de içten mutlu oldum.

Kendim için sevinmedim, kendim için de üzülmedim derinden. Hayat hep gülümsemeyi öğretti bana, içime hüzünler yağsa da.

Kendim için olan mutluluğumsa.. hayatın hep gülümsemeyi yakıştırdığı, bu bedenim.

Esin

[ Şuraya Yazmış ]

* * *

Bu yazıyı, gözümde kıymetli yapan..
son parağrafı oldu. Burada yer alması
gerektiğine karar vermemdeki sebep de
buydu zaten.

Bir insan olarak.. en değerli ve tek
hazinem yine ben 'im.. başkası yalan.
Hepimiz için geçerli olan bir gerçek, bu.

İster ah deyin, ister vah..

Ama böyle işte, kuralları ben yazmadım.
Sadece oynuyorum, ve son perdenin
inmesini bekliyorum.. acizâne,

Kâzım Mızrak

Yol, ve Yolcu meselesi üzerine..

Gel ey âkıl visâl iste, uyan artık hevâdan geç!
hemân rûyi cemâl iste, yeter, hubbî sivâdan geç!

Gönül mülkün tertemiz et, gider kirleri, pasları,
hülûs ile ibâdet et, ucub ile riyâdan geç!

Bilirsin, bu fenâ mülkü, değildir kimseye bâkî,
bekâyı lâ yezâl iste, bu mülkü bî vefâdan geç!

Parâya pûla aldanma, seni avlamasın dünyâ!
süs ve ziynetine bakma, çürük olan binâdan geç!

(Not: Bu şiir 'in.. tam olarak kime
ait olduğunu bilmiyorum.)

Reis-i Cumhur

Reis-i Cumhur.. Deniz Baykal, Süleyman Demirel, Ahmet Necdet Sezer, İsmet İnönü, Necmettin Erbakan, Mesut Yılmaz, Tansu Çiller, Murat Karayalçın ve aklıma henüz gelmemiş tüm tedavülden kalkmış olan siyasilerden hiç birisi olmasın )

Kâzım Mızrak

[ Şuraya Yazmışım ]

15 Nisan 2007

Sen Ne Yaptın, Blogger !

Aylardır mücadele etmeme karşın, dün gece Blogger sayfası bana bir süpriz yaptı.. ve yeni sürüme geçmek zorunda kaldım ne yazık ki :) vatana millete hayırlı olsun inşâ Allah.

Bu sürümde yorum sayfaları sağlıklı çalışmıyor.. www2 olan URL adresi üzerinden bilmem nedendir, bazen erişim hataları ile karşılaşılıyor. Ve bu yeni sürüm.. yönetici konsolunda yeni diye lanse ettiği daha pek çok saçma sapanlığı, yanında getirmiştir.

Bir yolunu bilsem, bulsam.. önceki sürüme geri dönerdim.

Zayiatlarımızı sayalımm.. eski profil sayfası havaya uçtu, eski yorumlarım 'daki tanımlayıcı kimlik olan Kâzım Mızrak yerinde, artık a acayip bir şey yazıyor :)

Saygılarımla, bilginize arz ederim..

14 Nisan 2007

Fedâ

Kardeşlerimden ricâ ederim ki..

Sıkıntı, ve­ya ruh darlığından, veya titizlikten, veya nefis ve şeytanın desiselerine kapılmaktan, veya şuursuzluktan.. arkadaşlar­dan sudur eden fenâ, ve çirkin sözleriyle birbirine küsme­sinler.

ve "haysiyetime dokundu" demesinler.

Ben, o fenâ sözleri kendime alıyorum. Damarınıza dokunmasın. Bin haysiyetim olsa.. kardeşlerimin mâbeynindeki muhabbete, ve samimiyete fedâ ederim.

Bediüzzaman Said Nursi

Kaynak: Uhuvvet Risalesi

13 Nisan 2007

Namaz

Bugün, değilim dün gibi.. biraz, hastayım. Bu hasta hâlimin kalbimi terk 'etmesi için bir dilekçe yaz 'malıyım Allah 'a (cc).

Dilekçe: Namaz anlamında, kullanıldı.

12 Nisan 2007

Sisifos

Yaşanılmış 'lıklarımız..
sahilde yapılan kumdan kaleler, misâli.

Deniz.. dalgasıyla, gelip götürüyor..
elimizde her ne varsa.

Sonunda bizi de alacak ya..
bekliyorum, geç kalmasın.

Zâti, dünden râzıyımm.

Kâzım Mızrak

Düşman

Haksız 'lığının, ve adâletsiz 'liğinin karşısında.. beni en yakın düşmanın bilesin, dost 'um.. .

Kâzım Mızrak

11 Nisan 2007

İmân Konusu Üzerine - Timurtaş Uçar

Etiketler:

Eyvah

İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Okumaktan murat ne
Kişi Hak'kı bilmektir
Çün okudun bilmezsin
Ha bir kuru emektir

Yunus Emre

10 Nisan 2007

Marmara FM ve Şehir Efsaneleri hakkında..

Marmara FM 'de bir program ile karşılaştım.. Şehir Efsaneleri ! Hâlâ dinliyorumm.. sunucu, bu programın sona erecegini söylüyor.. . üzüldüm.. .

Allah (cc) yolunuzu açık eylesin, âmin.. .

[ Mehmet Haldun ] FM 'mi Türkçe okuyordu.. alışık olduğumuz tarzda, İngilizce'sini teleffuz etmiyordu yâni.. Marmara FM 'den, ve medyamızın güzide mensuplarından.. böylesi Türkçe'mize sahip çıkan bir yolu açık tutmalarını temenni ederim.

Örnek yaşantılara, selâm olsun.. kalben, sizinleyim.. dostlar.

Bi ismi Allah,

Not: Bu yazı, bir hüsn-ü zan 'dır.. programı ilk kez dinliyorumdur, çünkü.

.:.: Bağlantı Adresi :.:.

[ www.marmarafm.com ]

Monolenium - Mesut Bozok

Anesteziyoloji

Dostlarımızla, kendimizi iyi hissetmediğimiz
zamanlarda beraber olmayı dileriz..

Fakat.. onlardan uzaklaşmayı da
ihmâl etmeyiz bu arada.

Derdimiz, yetti yetecegi kadardır zâten..

Sevgimizi paylaşmayı bekleyenlerin
neşelerine de.. tuz biber olmak, istemeyiz.

Hâl böyleyken..

Yalnız, ve yapayalnız kalmak.. bize,
en nihâyi çözüm gibi görümektedir artık.

Kâzım Mızrak

8 Nisan 2007

Bi ismi Allah

Allah nâmına vermek, Allah nâmına almak lâzımdır.
Halbuki ekseriya..
Ya veren gâfildir; kendi nâmına verir, zımnî bir minnet eder.
Ya alan gâfildir; Mün'im-i Hakikîye ait şükrü, senâyı.. zâhirî esbaba verir, hatâ eder.

Risale-i Nûr. Mektûbat. Mektub 2.

7 Nisan 2007

İskete

Bugün, iskete kuşlarının
cıvıltısı ile gözlerimi açtım sabaha.

Diyorlar(dı) ki..

Biz böyle neşe şakıyorken,
nasıl da hâlâ uyuyabiliyorsun..

Seyru Sülûk

3 Nisan 2007

Şemâil - Dursun Ali Erzincanlı

Etiketler:

2 Nisan 2007

Kelâm

Öyle bir insanı arıyoruz ki.. ağzı olsun, ama dili olmasın.

Dinle :´(

Bak oğul, dinle..
Sana dünyanın, servetleri göz kırpacak.

Bak oğul dinle,
Seni Şeytan'dan.. bir vesvese, ayartacak.

Etme oğul.. gitme oğul.. .
Hakk'tan ümit, kesme oğul..

Bak oğul, seyret.. .
Sana âlemde, bir eş daha varolmadı.

Bak oğul.. seyret.. .
Bu kadar servet, kimselere yâr olmadı.

Etme oğul.. gitme oğul.. .
Hakk'tan ümit, kesme oğul.. .

Babacığım.. dinle.. .
Sana söz olsun..
Sözlerini, unutmam ben.. .

Babacığım.. dinle.. .
Sana söz olsun..
Hakk'tan başka, yol tutmam ben.. .

Öğüt - Ömer Karaoğlu

1 Nisan 2007

Silence Cry - Rockon

Vesselâm

Dünya dedikleri, bir gölgeliktir..